Re-minne

Re-minne er et årlig skrift som utgis i samarbeid med Våle historielag.

Re-minne lages på dugnad, og finansieres via velvillige annonsører.  Heftet deles ut gratis rett før jul til alle husstander i kommunen.

Redaksjonskomiteen består av medlemmer fra både Ramnes og Våle historielag, og for 2018 er det følgende medlemmer:

Odd Roar Sulutvedt (Ramnes, leder redaksjonskomite), Arnfinn Eek (Våle), Per Bjerkø (Ramnes), Eva Anfinsen (Våle) og Trygve Gran (Ramnes)

Forsidebildet på 2017-utgaven viser et eldre fotografi av Bakke mølle. Fotograf ukjent.

Ramnesiana var det årlige heftet som Ramnes Historielag utgav i årene 1977 - 2002, bortsett fra i 1978 og 1987. Disse heftene er også digitalisert, og du finner dem via denne linken.

Utgaver av Re-minne

Her finner du utgavene av Re-minne i pdf-format.

Du kan søke i utgavene på følgende måte (du må ha Adobe reader):

1. Åpne utgaven for det året du ønsker
  2. Trykk Ctrl + F (eller velge "Rediger" og "Søk etter")
  3. Skriv så inn det du søker etter.
  4. Finnes det noe kan du trykke "neste" så kommer du til riktig artikkel.
Vi har også laget en temabasert innholdsfortegnelse for 2003 - 2015.

Ved bruk av stoff m.m. fra Re-minne, så husk å oppgi kilde, samt forfatter/fotograf!  God fornøyelse!